WIELOFUNKCYJNY SUROWIEC NATURALNY

LECYTYNY

Lecytyna jako naturalny surowiec ma zarówno emulgacyjne, jak i dyspersyjne właściwości.

Może ona znacznie poprawić jakość wielu produktów spożywczych i nie tylko.
Coraz więcej emulgatorów i stabilizatorów na rynku zastępowanych jest przez lecytynę. Każdego dnia ponad 800 milionów osób używa produktów, które ją zawierają.

Dzięki rozwojowi w metodach produkcji lecytyna weszła na nowy poziom jakości, bazujący na nowoczesnych procesach. Nasze lecytyny zapewniają potrzebne wartości odżywcze oraz mogą wzbogacić wiele produktów. Jako suplement zdrowia znane są z właściwości takich jak stymulowania działania wątroby i układu nerwowego oraz poprawiają metabolizm komórek i witalność organizmu.

Skontaktuj się z nami jeśli szukasz wysokiej jakości lecytyn, które idealnie wzbogacą Twoje produkty.

Lecytyna słonecznikowa ekologiczna

Lecytyna słonecznikowa ekologiczna

Produkowana z niemodyfikowanych genetycznie nasion słonecznika; bogata w kwasy tłuszczowe omega-6.
Lecytyna sojowa

Lecytyna sojowa

Pozyskiwana z ziaren soi; ma szerokie zastosowanie zarówno w medycynie, jak i w przemyśle spożywczym.
Lecytyna słonecznikowa w płynie

Lecytyna słonecznikowa w płynie

Używa się jej jako naturalnego emulgatora, stabilizatora, dyspergatora, antyoksydantu czy surfaktantu.

Polecamy naszą ofertę

Skontaktuj się z nami już dzisiaj! Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące naszej oferty.

Zadzwoń: +48 22 245 33 29

Napisz: office@kng.com.pl

Przewiń do góry